Podcasten voor Bedrijven

Een podcast over je bedrijf of product beginnen is de nieuwste manier om je te onderscheiden van de rest. Als de informatie goed en interessant wordt gepresenteerd kun je de aandacht langer vasthouden dan de meeste teksten ooit zullen doen. Je krijgt hiermee ook langer de tijd om aan te tonen hoe geweldig een bepaald product kan zijn zonder het te hoeven samenvatten in enkele woorden.


Per aflevering: € ,-

Eenmalig bedrag: € ,-


Wij gaan uit van 10-15 minuten podcast in deze berekening. Het aantal gewenste minuten kan dus in sommige gevallen resulteren in een lager of hoger bedrag.


Wat wij je kunnen bieden.

De meeste podcast editors leggen de focus op het mooi bewerken van de audio met heel veel “poeha”. Ook al is de bewerking van de podcast een essentieel gedeelte in een maken van een hoge kwaliteit podcast, zullen wij ons meer definiëren met de term ‘content is king’.

We zullen je niet gaan vertellen wat je per se wel en niet moet doen, vele ondernemers denken daar graag zelf over na en hebben hun eigen ideeën over de invulling. Toch kun je makkelijk de kwaliteit podcasts onderscheiden van de rest, er zitten namelijk wel haken en ogen aan het hele process. Juist daarbij kunnen wij helpen. Podcasts zijn een geweldige manier om jouw product aantrekkelijk te maken door het vertellen van een goed verhaal. Dit kan over de geschiedenis van het product gaan, de speciale features, de gebruikte materialen, het ontwerpen van het product etc. Er zijn zoveel interessante verhalen te vertellen waar je bij normale reclame niet de tijd voor krijgt. Dus pak hiermee je tijd, laat de luisteraar iets leren en promoot direct je bedrijf hiermee.