Voor het eerst bij ons een podcast laten bewerken? Als je niet tevreden bent met het resultaat brengen we je niets in rekening, dat is onze garantie!

Podcast video editing

Steeds vaker worden podcasts ook met video opgenomen. Via Youtube krijg bereik je een ander publiek dan op Spotify. Online bewerking of de opname op locatie kunnen we beide verzorgen. Verstuur alle ‘ruwe’ beelden en wij zorgen ervoor dat de camera-posities, logo’s en animatie op maat worden bewerkt. We helpen met aanschaf van de apparatuur, het opzetten van de juiste lichten en bewerken de video binnen 72 uur voor publicatie.

Originele podcast muziek

We hebben meerdere muzikanten in ons bedrijf om een perfecte sonische wereld voor de podcast te maken. We zijn flexibel, creatief en houden van een uitdaging. Een kleine greep uit onze collectie kun je hiernaast beluisteren. Voor elke sfeer kunnen we iets moois maken. 
Het is ook mogelijk dat we muziekstukken bij elkaar vinden (rechtenvrij) om de podcast een goede sfeer te geven. Samenwerkingen met muziekdistributeurs zorgen ervoor dat we al jaren geweldige podcast kunnen produceren.