De podcast freelancer – voor opname & bewerking.

Een podcast freelancer voor je bedrijf laten werken heeft als grote voordeel dat je alles kunt uitbesteden. Van het maken en opnemen tot bewerken en publiceren. Een podcast maken is niet makkelijk, de populariteit van het medium blijft groeien en daarmee wordt de content ook beter. We willen je daarom ook nu al meegeven; een leuk gesprek tussen twee onbekende personen is niet meer interessant voor de gemiddelde luisteraar. Waarom zouden ze meer dan 10 minuten naar twee totaal onbekende luisteren? Het is niet fijn om zoiets te horen maar een podcast freelancer ziet het dagelijks gebeuren.

Hoe maak je een goed begin concept voor de podcast?

Wij komen weinig mensen tegen die over geen interessante informatie beschikken. Het is alleen de kunst om de expertise en kwaliteit van het bedrijf de juiste vorm te geven. Een podcast freelancer is ervoor om het verhaal in goede banen te leiden. Jullie hebben waarschijnlijk al een idee liggen maar weten nog niet op welke manier jullie het moeten aanvliegen. De freelancer zal meedenken met wat jullie doel is en uit ervaring suggesties geven hoe het verhaal vormgegeven kan worden. Als je zelf al graag wat extra wilt leren over een goede podcast structuur maken is hier een pdf met een voorstel van een structuur.

Wat zijn de kosten van een podcast freelancer?

Dat hoeft helemaal niet veel te zijn. Als er al een idee ligt helpen we graag kosteloos om het bij te schaven. We werken nauw samen met onze klanten en vinden het belangrijk dat we de beste podcast neerzetten, zowel op inhoud als audio kwaliteit. In het weekend en avonden zijn we actief en zijn dan ook via mail of telefoon bereikbaar. Als we worden gevraagd om de volledige podcast te produceren vallen de kosten wat hoger uit, dit verschilt per onderwerp en bedrijf. Podcast volledig uitbesteden? Lees hier meer. De editing van podcasts is makkelijk te berekenen met ons formulier. We zijn altijd graag transparant over wat wij vragen zonder dat er allerlei extra kosten bij komen kijken.

Podcast freelancer - Rick. Voor op locatie of online. Ook beschikbaar voor podcast workshop / cursus & evenementen.

Een podcast op locatie nodig, wij zijn er altijd bij.

Als er een podcast op locatie geproduceerd moet worden, komt de podcast freelancer altijd langs met de allerbeste apparatuur. Zeker in andere omgevingen is het essentieel dat de kwaliteit van de podcast optimaal blijft. We beginnen met het verbeteren van de akoestiek indien dat nodig is, als er bijvoorbeeld in een kerk wordt opgenomen is het verstandig om een plek uit te zoeken waar galm het minst voorkomt. Soms is de akoestiek slecht maar is er geen mogelijkheid om de podcast studio te verplaatsen. In dat geval hebben we altijd reflecterende materialen mee zodat we de podcast juist kunnen vormgeven.

Podcast editing online, ’s avonds en in het weekend.

We hebben snelheid, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Veel podcasters editten zelf, toch krijgen we veel bedrijven die liever de podcast editing uitbesteden. De podcast freelancer zorgt ervoor dat het binnen 48 uur (maar meestal binnen 24 uur) na levering weer bewerkt wordt opgestuurd. Door ons de podcast vorm te laten geven heeft het bedrijf meer tijd voor belangrijkere dingen, bespaart het stress en wordt de podcast op haar best weer aangeleverd. Het is ook steeds populairder om podcast met video te publiceren. Daarom hanteren we dezelfde 48 uur leveringstijd bij video podcast editing.

Gewoon even babbelen.

We houden van persoonlijk contact. Bellen, whatsappen of mailen doen we graag met onze klanten maar ook met nieuwe liefhebbers van podcasts. Voor de podcast freelancer is elke podcast anders en het bedrijf die er aan werkt ook, dat maakt dit werk nooit saai. We horen graag je ideeën aan, out-of-the-box, abnormaal en misschien zelfs gestoord. De podcastindustrie heeft meer genialiteit nodig.. Ook als je nog geen besluit hebt genomen of je een podcast editor wilt gebruiken voor de productie, laten we geheel vrijblijvend even sparren over je ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *