De beste podcast service van de Benelux.

Als je podcast service zegt, zeg je Vita Voca. Wij kunnen helpen van A tot Z, van aankoop en adviseren over materiaal tot aan de publicatie. Niet alleen bieden we een helpende hand in het technische gedeelte, we helpen ook graag met het creatieve gedeelte indien gewenst.

Wij hebben (tot zover wij hebben kunnen vinden) de enige podcast editors die ook internationale muzikale scholing hebben gehad. Zo maken we originele podcastjingles en transitie muziek voor onze klanten, deze muziek wordt uitsluitend gebruik voor de podcast. Heeft het bedrijf een nieuw concept wat ze willen uitproberen, wij maken net zo gemakkelijk weer nieuwe podcastjingles zodat het weer perfect aansluit op de situatie.

Podcast freelancer - Rick. Voor op locatie of online. Ook beschikbaar voor podcast workshop / cursus & evenementen.

We bewerken podcasts altijd binnen 48 uur. We hebben snelle communicatie hoog in het vaandel en mag deze podcast service dus ook altijd van ons verwachten, we zijn er zeer trots op.

We hebben diverse locaties waar podcasts opgenomen kunnen worden. Ook brengen we de podcast studio graag naar jullie toe voor evenementen en masterclasses.

In onze studio naast Naarden Bussum hebben we prachtige microfoons om voice overs op te nemen. Ervaren met reclames, filmtrailers en luisterboeken.

Muziek

Onze podcast editors zijn allemaal muzikaal geschoold en het is onze absolute USP in de podcastindustrie. Hiernaast kun je een aantal voorbeelden luisteren die wij als podcast service voor klanten hebben gemaakt. We zijn erg wendbaar als het gaat om stijlen, je mag ons dus verassen met je wensen.

 

Podcast video editing

Steeds vaker worden podcasts ook met video opgenomen zodat bedrijven ook doelgroepen bereiken die minder hebben met audio only. Gelukkig kunnen wij ook de video editing uit handen nemen, online of op locatie.  

Podcast studio het Gooi
een podcast laten maken op locatie.

Onze studio's

In onze studio naast Naarden Bussum hebben we prachtige microfoons om voice overs op te nemen. Ervaren met reclames, filmtrailers en luisterboeken.

Onze studio’s

1 minuut lopen vanaf station Naarden-Bussum.
Een vrijstaande ruimte met directe toegang vanaf de weg.
Supersnelle WiFi.
Airco en verwarming.
Een volledig geïsoleerde ruimte voor 4 en 8 personen met een gezellige sfeer.
Gebruiksklare microfoons – 3x SM7b’s en 2x NT-1A met verstelbare statieven.
Focusrite Interface met USB connectie (Inclusief).
Podcast service met heerlijke koffie en thee (inclusief).
Keuken met een twee inductieplaten.
Koelkast met frisdrank, sapjes en borrelnootjes (inclusief).
Optionele video opname met 2x Sony A6100 of live streaming (extra vergoeding)

 

Wij zijn de enige studio waarbij je je pas echt comfortabel kan voelen;

Er zijn meer podcaststudios in Nederland waar je een podcast kunt opnemen. In tegenstelling tot veel andere studios is onze studio niet saai en oninspirerend.  Onze podcast service is een plek maken waarin mensen graag zitten, ook als ze niet opnemen. Hierdoor hebben we de ruimte speciaal ingedeeld om hier verandering in te brengen. We hebben een bank en stoelen neergezet met een prettige tafel om je (naast het opnemen) echt thuis te voelen. Met onder andere een koffiezetapparaat, koelkast, planten en met onze kleurlichten kun je de setting helemaal zelf afstellen op eigen voorkeur. In deze studio kun je de echt hele dag zitten en vergeten dat je in een studio zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *