Voice over studio huren voor professionele stemacteuren.

Een voice over opnemen kan een grote opgave zijn voor stemacteuren, daarom kun je bij ons een speciaal ingerichte voice over studio huren in het hart van het Gooi. Luisterboeken, advertenties of series zijn allemaal mogelijk. Om je verblijf zo prettig mogelijk te maken hebben we keuze uit diverse microfoons, sfeerlichten en een geheel eigen ingericht bureau. Je hebt een eigen laptop stand, schriftblok en verde koffie of thee om in no-time de voice over op te nemen.

Microfoons ter beschikking

We hebben een aantal microfoons ter beschikking als je de voice over studio wilt huren. Voor zowel vrouwen als mannenstemmen komen bij ons volledig tot z’n recht. Of je nou een beginner of een professional bent, we hebben met zekerheid de perfecte microfoon voor jes tem. Een professionele voice over acteur of actrice weet vaak welke microfoon ze moeten hebben. zoals de keuze tussen een condesator of dynamische microfoon. Weet je nog niet welke microfoon nodig is voor je stem? Graag komen we er samen uit om ze allemaal te testen, ze maken namelijk een groot verschil. Als je meer wilt weten over de techniek van een voice over microfoon, hier is een artikel over de theorie.

Een podcast bewerken & editen op top niveau.

Neumann TLM102

Neumann TLM 102 voor podcast opnemen in de studio of luisterboek opnemen.

De Neumann TLM102 is ons kroonjuweel als het gaat om podcast opnames. De microfoon is een condensator microfoon die een stem prachtig kan opnemen als het goed wordt gebruikt. Een voice over studio huren bij ons kan nét voor die 20% meer zorgen met deze microfoon en ruimte.

De microfoon klinkt heel diep als je er dicht tegen aan praat maar kan ook zeer ruimterlijk klinken door er wat verder vanaf te staan. Dit maakt de microfoon een perfect gedeelte van ons materiaal om te gebruiken bij voice overs opnemen.

Shure SM7B

De SM7b is een dynamische microfoon die soms het karakter geeft van een condensator microfoon. Het prettige bij deze microfoon is dat hij voornamelijk de geluiden direct voor de microfoon pakt en weinig achtergrond geluiden. Zo kun je deze microfoon ook in minder akoestieke ruimtes gebruiken zonder dat het kwaliteitsverschil storend merkbaar wordt. Wanneer je een voice over studio komt huren is deze microfoon de belangrijkste, en meest gebruikte, microfoon voor opnames.

Het enige nadeel van deze microfoon is dat ze iets prijziger zijn dan andere microfoons die vele gebruiken bij podcasts. Ze kosten ongeveer 360 euro maar ik gebruik mijn SM7b al jaren zonder enig probleem. Ik kan je ook garanderen dat je na zo’n aankoop nooit meer hoeft te kijken naar een andere microfoon voor podcasting. Grote namen zoals Joe Rogan, No Such Thing As A Fish en Philip DeFranco gebruiken deze podcast microfoon al jaren en dit zijn podcasters met “diepe zakken”. Dat zij dus kiezen voor een microfoon die “maar” 360 euro is, zegt wat over de kwaliteit die deze microfoon kan bieden.

podcast studio huren in een huiselijke sfeer.

Meer weten over de voice over studio huren?

We houden van persoonlijk contact. Bellen, whatsappen of mailen doen we graag met onze klanten maar ook met nieuwe liefhebbers van podcasts. Podcast vormgeven is elke keer anders en het bedrijf die er aan werkt ook, dat maakt dit werk nooit saai. We horen graag je ideeën aan, out-of-the-box, abnormaal en misschien zelfs gestoord. De podcastindustrie heeft meer genialiteit nodig.. Ook als je nog geen besluit hebt genomen of je een podcast editor wilt gebruiken voor de productie, laten we geheel vrijblijvend even sparren over je ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *