Podcast voor bedrijven met editing online of op locatie.

Een podcast voor bedrijven is een belangrijk onderdeel van een bedrijf geworden, het is de nieuwe trend in marketing en communicatie voor op de socials. De podcast geeft een kijkje achter de schermen, hoe is de sfeer en wie zijn de personen achter het bedrijf. Dit zijn allemaal belangrijke factoren die meespelen in het verspreiden van content voor het bedrijf. Wij helpen het bedrijf graag uit de brand. Een podcast hoeft in sommige gevallen weinig mee te gebeuren, het gesprek loopt soepel en de gasten zijn natuurlijke sprekers. Soms ik het beter om muziek toe te voegen, stukken te verplaatsen, stiltes eruit te knippen en “saaie” gedeeltes eruit te halen.

Wij kunnen helpen van A tot Z, van aankoop en adviseren over materiaal tot aan de publicatie. Niet alleen bieden we een helpende hand in het technische gedeelte, we helpen ook graag met het creatieve gedeelte indien gewenst.

Wij hebben (tot zover wij hebben kunnen vinden) de enige Nederlandse podcast editors die ook internationale muzikale scholing hebben gehad. Zo maken we originele podcastjingles en muziekbumpers voor onze klanten, deze muziek wordt uitsluitend gebruikt voor de podcast. Heeft het bedrijf een nieuw concept wat ze willen uitproberen, wij maken net zo gemakkelijk weer nieuwe podcastjingles zodat het weer perfect aansluit op de situatie.

 

Wat kunnen voor je betekenen?

  • Video podcast bewerking in Adobe Premiere
  • Podcast editing voor bedrijven binnen 48 uur
  • Originele podcastmuziek maken voor het bedrijf (voorbeelden)
  • Podcast opnemen op locatie (voorbeeld)
  • Gratis advies geven over de beste podcast apparatuur
  • Video podcast bewerking in Adobe Premiere
  • Voice over (door ons aangeleverd of in eigen beheer) opnames in de studio
  • Altijd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend

Een podcast studio voor bedrijven

Een comfortabele en intieme plek nodig om in alle rust een podcast op te nemen zonder een kille podcast studio te hoeven huren? Wanneer er een podcast wordt opgenomen wil de interviewer dat iedereen zich op z’n gemak voelt, hierdoor krijgt de interviewer immers de allerbeste gesprekken. Onze ruimte is specifiek ontworpen om te vergeten dat de podcast wordt opgenomen in een podcast studio. In onze studio kan iemand zich voorbereiden, gasten ontvangen, drinken aanbieden, de podcast opnemen en prettig afsluiten. Alles staat klaar zodat de laptop direct kan worden aangesloten en de podcast direct kan beginnen met opnemen, zo wordt alles in eigen hand gehouden maar met de optimale kwaliteit die de opname verdient. Wij zullen de podcast ruimte 15 minuten voor tijd openen zodat de diverse bedrijven zich kunnen voorbereiden en aansluiten.

Bekijk wat we met onze expertise allemaal kunnen biedenZijn er andere vragen over het huren van de podcast studio of andere taken die we kunnen uitvoeren? 

De enige studio waarbij je je pas echt comfortabel kan voelen;

Er zijn meer podcast studio’s voor bedrijven in Nederland dat weten we. Elke podcast studio die we vinden zijn ontzettend saai en oninspirerend, dat wilde we graag anders doen.  Dit is een plek waarin mensen graag zitten, ook als ze niet opnemen. Hierdoor hebben we de ruimte speciaal ingedeeld om hier verandering in te brengen. We hebben een bank en stoelen neergezet met een prettige tafel om je (naast het opnemen) echt thuis te voelen. Met onder andere een koffiezetapparaat, koelkast, planten en met onze kleurlichten kun je de setting helemaal zelf afstellen op eigen voorkeur. Als je deze podcast studio gaat huren kun je er de hele dag zitten en vergeten dat je bezig bent met een opname. Zowel voor podcasts of voice overs.

De Gooise Podcaststudio

Ruwe audio – zonder technicus

De kamer is van jou. Ons meest basale aanbod voor het huren van de podcast studio geeft je volledige toegang tot de geluidsgeïsoleerde studio en de audioapparatuur (vier Shure SM7B’s, studiokoptelefoons en een 12-kanaals audiomixer). U neemt op uw laptop op en neemt de onbewerkte audio van uw sessie mee naar huis.

Podcast studiohuur voor bedrijven met technicus

Voeg een professionele touch toe. Kom de podcaststudio binnen met een idee, ga voor de microfoon zitten en wij zorgen ervoor dat uw visie tot leven komt. Een producer vergezelt je in de studio om je show live te mixen en onderweg hulp te bieden bij de productie. Wij zorgen ervoor dat uw audio precies klinkt zoals u dat wilt. Er zijn ook editing services beschikbaar. Vanuit uw richting werken we een eindproduct dat u kunt publiceren en delen.

Huur podcast studio en productie op maat

Naast het huren van de podcast studio zijn er services beschikbaar zoals zoals bewerken, produceren en publiceren.We zijn er om u te helpen bij elke stap van het podcasting-proces. We helpen ook met podcast gesprekken voeren, de juiste vragen te stellen en de podcasts zelf te bewerken. Op basis van wat uw kwaliteiten en valkuilen zijn kunnen we ondersteuning bieden op elk gebied.

Podcast studio het Gooi