Podcast productie voor bedrijven met een persoonlijke editor.

Een podcast productie maken kan voor een bedrijf lastig zijn. Vaak is er veel specialisme in het vakgebied maar zodra ze een duidelijk en gestructureerd verhaal moeten ontwerpen, audio aparatuur aanschaffen en de juiste audiobewerking toepassen slaan ze vaak de plank mis. Gelukkig hebben we podcast editors die hierbij kunnen helpen. 

Hieronder een kleine greep uit onze samenwerkingen:

Podcast productie online

We hebben snelheid, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Veel podcasters editten zelf, toch krijgen we veel bedrijven die liever de podcast editing uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat het binnen 48 uur (maar meestal binnen 24 uur) na levering weer bewerkt wordt opgestuurd. Door ons de podcast productie te laten doen heeft het bedrijf meer tijd voor belangrijkere dingen, bespaart het stress en wordt de podcast op haar best weer aangeleverd. Het is ook steeds populairder om podcast met video te publiceren. Daarom hanteren we dezelfde 48 uur leveringstijd bij video podcast editing.

video podcast voor bedrijf.
podcast studio huren voor zakelijke en serieuze podcasts.

Podcast op locatie

Als er een podcast op locatie geproduceerd moet worden, komen wij altijd langs met de allerbeste apparatuur. Zeker in andere omgevingen is het essentieel dat de kwaliteit van de podcast optimaal blijft. We beginnen met het verbeteren van de akoestiek indien dat nodig is, als er bijvoorbeeld in een kerk wordt opgenomen is het verstandig om een plek uit te zoeken waar galm het minst voorkomt. Soms is de akoestiek slecht maar is er geen mogelijkheid om de podcast studio te verplaatsen. In dat geval hebben we altijd reflecterende materialen mee om toch het beste uit de podcast productie te halen.

Advies op elk gebied

Waarbij het ene bedrijf graag alles in eigen handen houdt en geen behoefte heeft aan feedback, vinden anderen het vooral fijn als er met ze meegedacht wordt. Als het wordt gewaardeerd dat we meedenken kunnen we op diverse vlakken advies geven.

We krijgen dagelijks podcasters die bij ons aankloppen voor advies over hun podcast productie. Dat geven we graag. Inmiddels hebben we alle apparatuur en software wel voorbij zien komen en zelf gebruikt om te weten welke apparatuur in jouw specifieke situatie nodig is. Bericht ons daarom gewoon, ook als je niet met ons samenwerkt. We vinden het belangrijk dat alle podcasts goed klinken, niet alleen degene waar we zelf een belang bij hebben.

Podcast freelancer - Rick. Voor op locatie of online.

Wat kan een podcast productie bedrijf voor jou doen?

Vooral in de beginfase van een nieuwe podcast, is het vaak nog zoeken naar de juiste vorm. Er zijn talloze podcast formats die je kunt implementeren maar daar moet de podcast zich wel voor lenen. Wij denken graag mee met de vormgeving en structuur om zo het beste uit de podcast te halen. Het voordeel is dat we ook muzikaal een ondersteunende rol kunnen bieden om de podcast dezelfde sfeer te geven.

Wanneer de eerste podcast productie is gepubliceerd, is voor ons het werk pas net begonnen. Als de podcast gemaakt wordt met het doel om een groter publiek te bereiken, zal de podcast constant moeten schaven tot “perfectie”. De gesprekstijlen, de content en de gasten zal elke podcast beter moeten om te concureren met de grote podcasts. De ster van de podcast is het bedrijf en de gasten die het aantrekt, als we mogen meedenken zijn we inzetbaar in het gehele creatieve proces. Allemaal om het allerbeste eindresultaat te krijgen.

podcast studio huren in een huiselijke sfeer.

Gewoon even vrijblijvend sparren over je idee?

We houden van persoonlijk contact. Bellen, whatsappen of mailen doen we graag met onze klanten maar ook met nieuwe liefhebbers van podcasts. Elke podcast productie is anders en het bedrijf die er aan werkt ook, dat maakt dit werk nooit saai. We horen graag je ideeën aan, out-of-the-box, abnormaal en misschien zelfs gestoord. De podcastindustrie heeft meer genialiteit nodig.. Ook als je nog geen besluit hebt genomen of je een podcast editor wilt gebruiken voor de productie, laten we geheel vrijblijvend even sparren over je ideeën.