Audioproductie

De podcast industrie is een constant groeiende markt waarbij steeds meer mensen besluiten hun kennis te delen met de wereld. In sommige gevallen is het voordeliger om de audioproductie over te laten aan professionals, waardoor jouw tijd beter en efficiënter besteedt kan worden. Voor zowel bestaande als startende podcasters kunnen we een helpende hand bieden in audioproductie en het plaatsen van content op streamingsplatforms zoals Spotify en Apple Music. We behandelen elke klant op maat waardoor het niet uitmaakt of je een eenmalige podcast of een doorlopende productie hebt. Naast de audio in topconditie afleveren, halen we alle uhm’s en ah’s weg, voegen cross-fades toe en maken we de audio zo compact mogelijk door eventuele schoonheidsfouten eruit te halen.

Muziek

Naast de gesproken audio zijn we ook instaat om een muzikale ondersteuning te bieden om het gespreksmateriaal aan elkaar te binden (normaliter als intro/outro).

– Gratis zoeken we een rechtenvrij nummer voor je uit.
– Mocht je iets specialer willen, zoeken we aan de hand van de kenmerken van je bedrijf een gepast nummer.
– Als je iets unieks wilt neerzetten, maken wij persoonlijk muziek voor jouw bedrijf wat je naast onze samenwerking kan gebruiken voor verschillende doeleindes.

Artwork

Om de podcast als geheel af te maken kunnen we artwork ontwerpen dat aansluit op de normen en waarden van je project. We kunnen de kleuren en concepten gebruiken die het bedrijf al vertegenwoordigen of onze creativiteit bieden voor nieuwe projecten.
De artwork wordt in verschillende formaten gemaakt zodat het toegepast kan worden op meerdere socials.

Content Creators

In de meeste gevallen houd de podcaster graag de complete regie over de informatie die wordt geleverd. Soms kan het voordeliger zijn om de content door professionals te laten verzamelen. Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het implementeren van audiofragmenten in hun bedrijf, maar zelf niet over expertise beschikken om de luisteraar in het verhaal te betrekken is deze optie ideaal.
We hebben een team van interviewers die op locatie met eigen apparatuur een podcast kunnen opnemen. Hier zal een interview voor worden voorbereid en in overleg met de klant worden uitgevoerd. Indien gewenst kunnen alle werkzaamheden aan ons overgelaten worden waardoor het bedrijf wel van het medium gebruik kan maken, zonder dat ze de last dragen van de complete uitwerking.

Vanzelfsprekend zijn we erg flexibel en horen graag je ideeën en wensen.