Diensten

Podcast editing & vormgeving

Voor zowel bestaande als startende podcasters kunnen we een helpende hand bieden in:

– Podcast editing
– Het aanschaffen van apparatuur
– Podcast studio verhuur (met technicus)
– Het creeren van orginele podcastmuziek

We behandelen elke klant op maat. Hierdoor maakt het niet uit of het eenmalige podcast is of dat het om een doorlopende productie gaat. Naast de audio in topconditie afleveren, verwijderen we vervelende ‘uhm’s en ah’s’ weg, voegen cross-fades toe en maken we de audio zo compact mogelijk door kleine foutjes eruit te halen.

Muziek

Naast de gesproken audio zijn we ook in staat om een muzikale ondersteuning te bieden om het gespreksmateriaal aan elkaar te binden (zowel intro/outro, geluidseffecten en transities). Hier zijn meerdere opties mogelijk:

– Gratis zoeken we een rechtenvrij nummer voor je uit.
– We zoeken we aan de hand van de kenmerken van je bedrijf een gepast nummer.
– Als je iets unieks wilt neerzetten, maken wij persoonlijk muziek voor jouw bedrijf wat je naast onze samenwerking kan gebruiken voor verschillende doeleindes.

Artwork

Om de podcast als geheel af te maken kunnen we artwork ontwerpen dat aansluit op de eigenschappen van het bedrijf of het project. We kunnen de kleuren en concepten gebruiken die het bedrijf al vertegenwoordigen of onze creativiteit bieden voor nieuwe projecten. De artwork wordt in verschillende formaten gemaakt zodat het gebruikt kan worden op meerdere platforms.

De podcaststudio

Een voorbeeld van de podcaststudio.

We verhuren een podcastruimte in Bussum die speciaal is ingericht om je thuis te laten voelen. Er zijn een aantal degelijke podcaststudio’s in Nederland, wat geen van hen helaas kan bieden is een ruimte die niet aanvoelt als een kille opnamestudio. Onze podcaststudio wordt verrijkt met kleurrijke (rode) panelen, planten en de optie voor een zakelijke setting (aan een tafel met bureaustoelen) of gezellig op een bank met comfortabele stoelen. Zo kun je jezelf en de gast voorzien van de juiste setting voor het juiste gesprek. Benieuwd naar de andere faciliteiten die we bieden en alle resterende informatie kun je vinden op de pagina over de podcastruimte.

Content creators

In de meeste gevallen wil de podcaster graag de complete regie over de informatie die wordt geleverd. Soms kan het voordeliger zijn om de content door professionals te laten verzamelen. Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het implementeren van audiofragmenten in hun bedrijf maar zelf niet over expertise beschikken om de luisteraar in het verhaal te betrekken is deze optie ideaal. We hebben een team van interviewers die op locatie met eigen apparatuur een podcast kunnen opnemen. Hier zal een interview voor worden voorbereid en in overleg met de klant worden uitgevoerd.

Indien gewenst kunnen alle werkzaamheden aan ons overgelaten worden waardoor het bedrijf wel van het medium gebruik kan maken, zonder dat ze de last dragen van de complete uitwerking. We zijn gelukkig erg flexibel en horen graag je idee├źn en wensen.

Open chat
1
Hulp nodig?
Stuur een Whatsapp en krijg direct antwoord.