De podcast technicus voor editing op afstand of op locatie.

Een podcast technicus nodig voor je bedrijf? Wij kunnen op meerdere manieren het bedrijf ondersteunen en de lasten te verlichten. Waar hebben we ervaring mee? Een kleine opsomming van wat we voor je kunnen betekenen:


Podcast editing voor bedrijven binnen 48 uur

Originele podcastmuziek componeren (voorbeelden)

Podcast opnemen op locatie met technicus (voorbeeld)

Video podcast opname en bewerking in Adobe Premiere

Gratis advies geven over de beste podcast apparatuur

Voice over (door ons aangeleverd of in eigen beheer) opnames in de studio

Altijd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

Waarom een ​​podcast op locatie met technicus huren?

Van gevestigde podcasters tot amateurpodcasters, veel kiezen voor opnames met een podcast technicus erbij. Een verscheidenheid aan problemen wordt opgelost zodra er iemand aanwezig is die al honderen podcasts heeft opgenomen.

1. Geen eigen investering

Het opzetten van een eigen studio voor podcasting kan erg duur zijn. Er is een aanzienlijk bedrag nodig om je hele studio op te zetten. Podcast-accessoires zoals bewerkingssoftware, microfoon, meubelstukken, opnamemedium, akoestiek en meer zijn nodig om een professionele studio te maken. Hoewel er op locatie niet altijd de beste ruimte beschikbaar is, weet de podcast technicus wel op welke plekken en welke microfoons nodig zijn voor het beste resultaat.

2. Bespaar tijd

Wanneer een podcast technicus aanwezig is scheelt dat veel tijd. Wanneer het zelf wordt gedaan kan de kwaliteit erg tegenvallen als je niet weet wat er gedaan moet worden. Wij hebben ervaring met alle ruimtes en weten hoe we de ruimte kunnen optimaliseren. Als je een eigen studio bouwt, kost het veel tijd en geld en is het niet de beste investering als er maar sporadisch gebruik van wordt maakt. Met een podcast studio op locatie krijg je alle nodige accessoires met een perfecte omgeving om podcasts van hoge kwaliteit op te nemen.

3. Betere geluidskwaliteit

Zonder de juiste ervaring is het een uitdaging om de juiste audiokwaliteit te creëren die indruk maakt op het publiek. Zeker bij evenementen of workshops is er veel achtergrondgeluid. De podcast technicus heeft vaak al opgenomen op drukke plekken en weten precies welke plekken en spullen er nodig zijn om de opname kraakhelder te maken. Ze weten ook wanneer ze dynamische of condensator microfoons moeten gebruiken om niet onnodig veel detail op te nemen. Een podcast op locatie met een kant-en-klare studio is daarom de meest logische en effectieve oplossing om betere geluidskwaliteit te verkrijgen bij het opnemen van een podcast.

 

Direct betere resultaten krijgen?