Editor podcast voor op locatie, online en binnen 48 uur.


Onze editor podcast heeft snelheid, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Veel podcasters editten zelf, toch krijgen we veel bedrijven die liever de podcast editing uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat het binnen 48 uur na levering weer bewerkt wordt opgestuurd. Door ons de podcast productie te laten doen heeft het bedrijf meer tijd voor belangrijkere dingen, bespaart het stress en wordt de podcast op haar best weer aangeleverd. Het is ook steeds populairder om podcast met video te publiceren. Daarom hanteren we dezelfde 48 uur leveringstijd bij video podcast editing.

podcast laten maken studio
een podcast laten maken op locatie.

Editor podcast op locatie

Als er een podcast op locatie geproduceerd moet worden,komt de editor podcast altijd langs met de allerbeste apparatuur. Zeker in andere omgevingen is het essentieel dat de kwaliteit van de podcast optimaal blijft. We beginnen met het verbeteren van de akoestiek indien dat nodig is, als er bijvoorbeeld in een kerk wordt opgenomen is het verstandig om een plek uit te zoeken waar galm het minst voorkomt. Soms is de akoestiek slecht maar is er geen mogelijkheid om de podcast studio te verplaatsen. In dat geval hebben we altijd reflecterende materialen mee om toch het beste uit de podcast productie te halen.

No Fields Found.

Advies op elk gebied

Waarbij het ene bedrijf graag alles in eigen handen houdt en geen behoefte heeft aan feedback, vinden anderen het vooral fijn als er met ze meegedacht wordt. Als het wordt gewaardeerd dat we meedenken kunnen we op diverse vlakken advies geven.

We krijgen dagelijks podcasters die bij ons aankloppen voor advies over hun podcast productie. Dat geven we graag. Inmiddels hebben we alle apparatuur en software wel voorbij zien komen en zelf gebruikt om te weten welke apparatuur in jouw specifieke situatie nodig is. Bericht ons daarom gewoon, ook als je niet met ons samenwerkt. We vinden het belangrijk dat alle podcasts goed klinken, niet alleen degene waar we zelf een belang bij hebben.

Vooral in de beginfase van een nieuwe podcast, is het vaak nog zoeken naar de juiste vorm. Er zijn talloze podcast formats die je kunt implementeren maar daar moet de podcast zich wel voor lenen. De editor podcast denkt graag mee met de vormgeving en structuur om zo het beste uit de podcast te halen. Het voordeel is dat we ook muzikaal een ondersteunende rol kunnen bieden om de podcast dezelfde sfeer te geven.

Wanneer de eerste podcast productie is gepubliceerd, is voor ons het werk pas net begonnen. Als de podcast gemaakt wordt met het doel om een groter publiek te bereiken, zal de podcast constant moeten schaven tot “perfectie”. De gesprekstijlen, de content en de gasten zal elke podcast beter moeten om te concureren met de grote podcasts. De ster van de podcast is het bedrijf en de gasten die het aantrekt, als we mogen meedenken zijn we inzetbaar in het gehele creatieve proces. Allemaal om het allerbeste eindresultaat te krijgen.

Podcast freelancer - Rick. Voor op locatie of online. Ook beschikbaar voor podcast workshop / cursus & evenementen.
Podcast studio het Gooi

Even bellen met de editor podcast?

We houden van persoonlijk contact. Bellen, whatsappen of mailen doen we graag met onze klanten maar ook met nieuwe liefhebbers van podcasts. Elke podcast productie is anders en het bedrijf die er aan werkt ook, dat maakt dit werk nooit saai. We horen graag je ideeën aan, out-of-the-box, abnormaal en misschien zelfs gestoord. De podcastindustrie heeft meer genialiteit nodig.. Ook als je nog geen besluit hebt genomen of je een editor podcast wilt gebruiken voor de productie, laten we geheel vrijblijvend even sparren over je ideeën.

De Gooise Podcaststudio

Een comfortabele en intieme plek nodig om in alle rust een podcast op te nemen zonder in een kille podcaststudio te hoeven zitten?

Wanneer er een podcast wordt opgenomen wil de interviewer dat iedereen zich op z’n gemak voelt, hierdoor krijgt de interviewer immers de allerbeste gesprekken. Onze ruimte is specifiek ontworpen om te vergeten dat de podcast wordt opgenomen in een studio.

In onze studio kan iemand zich voorbereiden, gasten ontvangen, drinken aanbieden, de podcast opnemen en prettig afsluiten.

Alles staat klaar zodat de laptop direct kan worden aangesloten en de podcast direct kan beginnen met opnemen, zo wordt alles in eigen hand gehouden maar met de optimale kwaliteit die de opname verdient. Wij zullen de ruimte 15 minuten voor tijd openen zodat alles kan worden voorbereid en aansgesloten.

Onze editor podcast kan audio en video bewerken maar ook originele podcast muziek bedenken. Bekijk wat we met onze expertise allemaal kunnen bieden.

Zijn er andere vragen over de studio of andere taken die we kunnen uitvoeren? Stuur ons een gerust een mailtje.

Faciliteiten

 • 1 minuut lopen vanaf station Naarden-Bussum.
 • Een vrijstaande ruimte met directe toegang vanaf de weg.
 • Supersnelle WiFi.
 • Airco en verwarming. 
 • Een volledig geïsoleerde ruimte voor 4 personen met een gezellige sfeer.
 • Gebruiksklare microfoons – 2x SM7b’s en 2x NT-1A met verstelbare statieven.
 • Focusrite Interface met USB connectie (Inclusief).
 • Heerlijke koffie en thee (inclusief).
 • Keuken met een twee inductieplaten.
 • Koelkast met frisdrank, sapjes en borrelnootjes (inclusief).
 • Optie voor opname aan tafel of op een bank met stoelen.
 • Optionele video opname met 2x Sony A6100 of live streaming (extra vergoeding)
Neumann TLM 102 voor podcast opnemen in de studio of luisterboek opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *