Huren van de beste podcast studio in Noord-Holland.

Een comfortabele en intieme plek nodig om in alle rust een podcast op te nemen zonder een kille podcast studio te hoeven huren? Wanneer er een podcast wordt opgenomen wil de interviewer dat iedereen zich op z’n gemak voelt, hierdoor krijgt de interviewer immers de allerbeste gesprekken. Onze ruimte is specifiek ontworpen om te vergeten dat de podcast wordt opgenomen in een podcast studio. In onze studio kan iemand zich voorbereiden, gasten ontvangen, drinken aanbieden, de podcast opnemen en prettig afsluiten. Alles staat klaar zodat de laptop direct kan worden aangesloten en de podcast direct kan beginnen met opnemen, zo wordt alles in eigen hand gehouden maar met de optimale kwaliteit die de opname verdient. Wij zullen de ruimte 15 minuten voor tijd openen zodat alles kan worden voorbereid en aansgesloten.

Wij zouden ook de podcast kunnen bewerken en publiceren. Bekijk wat we met onze expertise allemaal kunnen bieden. Zijn er andere vragen over het huren van de podcast studio of andere taken die we kunnen uitvoeren? 

Wij zijn de enige studio waarbij je je pas echt comfortabel kan voelen;

Er zijn meer podcast studio’s in Nederland, helaas is elke podcast studio die we vinden ontzettend saai en oninspirerend.  Dit is een plek waarin mensen graag zitten, ook als ze niet opnemen. Hierdoor hebben we de ruimte speciaal ingedeeld om hier verandering in te brengen. We hebben een bank en stoelen neergezet met een prettige tafel om je (naast het opnemen) echt thuis te voelen. Met onder andere een koffiezetapparaat, koelkast, planten en met onze kleurlichten kun je de setting helemaal zelf afstellen op eigen voorkeur. Als je deze podcast studio gaat huren kun je er de hele dag zitten en vergeten dat je bezig bent met een opname. Zowel voor podcasts of voice overs.

Het huren van de podcast studio voor bijvoorbeeld:

 • Workshops en trainingen
 • Audio opnames voor games
 • Audio opnames voor reclames 
 • Journalisten
 • Online nieuwszenders en kranten
 • Omroepen zoals treinen, bussen en trams.
 • Pretparken
 • Audio opnames voor musea
 • Zoom gesprekken voor besprekingen
 • Vooropgestelde of live online presentaties
 • Interviews voor TV of radio (zonder rondlopende kinderen en andere geluiden)

Ruwe audio – zonder technicus

De kamer is van jou. Ons meest basale aanbod voor het huren van de podcast studio geeft je volledige toegang tot de geluidsgeïsoleerde studio en de audioapparatuur (vier Shure SM7B’s, studiokoptelefoons en een 12-kanaals audiomixer). U neemt op uw laptop op en neemt de onbewerkte audio van uw sessie mee naar huis.

Studiohuur met technicus

Voeg een professionele touch toe. Kom de podcaststudio binnen met een idee, ga voor de microfoon zitten en wij zorgen ervoor dat uw visie tot leven komt. Een producer vergezelt je in de studio om je show live te mixen en onderweg hulp te bieden bij de productie. Wij zorgen ervoor dat uw audio precies klinkt zoals u dat wilt. Er zijn ook editing services beschikbaar. Vanuit uw richting werken we een eindproduct dat u kunt publiceren en delen.

Huur podcast studio en productie op maat

Naast het huren van de podcast studio zijn er services beschikbaar zoals zoals bewerken, produceren en publiceren.We zijn er om u te helpen bij elke stap van het podcasting-proces. We helpen ook met podcast gesprekken voeren, de juiste vragen te stellen en de podcasts zelf te bewerken. Op basis van wat uw kwaliteiten en valkuilen zijn kunnen we ondersteuning bieden op elk gebied.

 

podcast uitbesteden aan professionals.

Waarom een ​​podcast studio huren?

Het huren van een podcast studio gebeurt steeds vaker en zorgt voor minder stress bij de sprekers. Van gevestigde podcasters tot amateurpodcasters, veel kiezen er voor om het uit te besteden.

Een verscheidenheid aan problemen wordt opgelost op het moment dat u een perfecte podcaststudio vindt die beschikbaar is voor verhuur.

1. Bespaar tijd

Wanneer je een podcast studio gaat huren, scheelt dat veel tijd. U moet een podcast van hoge kwaliteit opnemen om uw visie op een interessante manier over te brengen. En dat vereist een goede studio-opstelling en opname-accessoires. Maar als je je eigen studio bouwt, kost het je te veel tijd. Misschien besteed je ongeveer een maand of meer om alle podcastaccessoires te verzamelen en in te stellen.

Integendeel, een gehuurde podcaststudio geeft je alle nodige accessoires met een perfecte omgeving om podcasts van hoge kwaliteit op te nemen.

2. Geen eigen investering

Het opzetten van uw studio voor podcasting kan erg duur zijn. Er is een aanzienlijk bedrag nodig om je hele studio op te zetten. Podcast-accessoires zoals bewerkingssoftware, microfoon, meubelstukken, opnamemedium, akoestiek en meer zijn vereist. Als u niet kunt investeren, zal uw studio niet zo effectief zijn als u wenst. Huren lijkt een perfecte oplossing om een ​​klein bedrag te investeren om de beste akoestiek en accessoires voor podcasting te krijgen.

3. Betere geluidskwaliteit

Zonder de juiste ervaring is het een uitdaging om de juiste audiokwaliteit te creëren die indruk zou maken op het publiek. Maar de studio’s die hun diensten aanbieden, investeren hun expertise in akoestiek en geluidskwaliteit om een ​​perfecte omgeving te creëren. Daarom is een studio (dan wel op locatie) huren voor een podcast logischer om de meest effectieve geluidskwaliteit te verkrijgen bij het opnemen van podcasts.