FAQ

Een team van audio-ingenieurs, schrijvers, video-editors, grafisch ontwerpers, transcriptors en programmeurs die kunnen helpen bij elk aspect van uw podcast. Bekijk onze visie in de over ons pagina.
Wij bieden de volgende diensten aan:

– Audioproductie

– Webontwikkeling

– Grafisch ontwerpen

– Transcripties uitschrijven

– Nieuwe podcast lanceren

– Creëren van orginele content

– Interviews houden

U kunt meer informatie zien op onze dienstenpagina.

Stuur ons een email via onze contactpagina of prijsberekening, hierna nemen we contact op met meer informatie. Het is mogelijk om een eenmalige, doorlopende of een serie aan podcast voor verschillende doeleindes aan te vragen en houden contact telefonisch of email.
Ja dat kan. In feite doen veel podcasts het allemaal zelf.

Maar als je je in een situatie bevindt waarin tijd doorbrengen aan al het productiewerk een knelpunt is voor de voortgang van je podcast, kunnen wij een helpende hand bieden. We zullen al het werk doen waarin we gespecialiseerd zijn, zodat je tijd kunt besparen en te concentreren op het creëren van goede inhoud of het ondernemen van je bedrijf.

Afhankelijk van de wensen van de klant zal de podcast worden opgestuurd. Normaal gesproken duurt het rond de 1-3 dagen om de podcast te editen. Wil je dat wij ook de content maken, zal bij nader overleg worden bepaald hoelang hiervoor nodig is. Dit hangt per podcast af van meerdere factoren en zal in goed overleg besproken worden.
Nee. Je betaalt per podcast en kan elk moment stoppen. Zodra je de podcast hebt opgestuurd zullen wij de opname bewerken en wordt de rekening opgestuurd.
Voor een basisopstelling is je laptop, een goede microfoon en een pop-filter voldoende. Je kunt de opstelling verder verbeteren door een externe audio-interface, studiomonitors en wat akoestische behandeling in de kamer toe te voegen.

We helpen graag en kunnen persoonlijke adviezen kosteloos aanbieden.

Als je Mac OS gebruikt, raden we aan GarageBand te gebruiken. Voor Linux- en Windows-systemen kun je Audacity gebruiken. Deze versies zijn gratis en is een prima software om goede audio mee op te nemen.
Ja. We kunnen ruis in elk geval verminderen tot een zodanig niveau zonder slecht te klinken. Houd er daarentegen rekening mee dat er een limiet is waarin we ruis kunnen onderdrukken.
Oproepen worden meestal al verwerkt met ruisonderdrukking. Meestal voeren we alleen een zachte ruisonderdrukking uit op gesprekken, afhankelijk van de kwaliteit van de opname.

We raden iedereen aan om bij online gesprekken de studiomodus in het programma aan te zetten.

We kunnen elk audiobestandsformaat aan. De meest populaire zijn MP3, WAV, AIFF, MP4, MOV en WMV.
We gebruiken normaliter Google Drive, Dropbox en OneDrive. Je kunt een link naar de bestanden delen met ons waardoor we een gezamelijke map kunnen uitwisselen en bewaren.
Voor audioproductie gebruiken we meestal Adobe Audion en Ableton.