Onze content creators.

Het wordt steeds populairder en aantrekkelijker voor bedrijven om podcasts te gebruiken in en rondom de werkzaamheden. Zo kun je op een orginele wijze informatie verschaffen aan werknemers en/of klanten en op gemakkelijke wijze distributeren.

Wat het bedrijf precies nodig heeft is afhankelijk van wat het bedrijf wilt bereiken. Op dit vlak kunnen wij advies bieden en concepten uitwerken wat voor uw bedrijf het beste zal werken. Deze podcasts mogen vervolgens overal uitgebracht worden en het bedrijf wordt eigenaar van master-opnames.

Voordelen van podcasts:

  1. Mogelijkheid om een persoonlijk tintje en stem te geven aan interne en externe communicatie;
  2. Kosteneffectieve manier om inhoud te verspreiden; en
  3. Positioneer woordvoerders en organisaties als opinieleiders.

Podcasts zijn in opkomst en er zijn veel voordelen en voordelen aan podcasts voor uw bedrijf. Naast het bereiken van meer klanten, kan een geweldige podcast ook voor extra inkomsten zorgen via advertenties en affiliate marketing. En hoewel het leuk en gemakkelijk lijkt, kan het erg moeilijk zijn om met een beperkt budget een professioneel klinkende podcast te produceren.

Of uw project nu een podcast, een audioboek, het opnemen van inhoud voor uw app of een radioproductie is, onze podcaststudio beschikt over alle ultramoderne opname- en mengapparatuur die u nodig hebt om professioneel klinkende, uitzendkwaliteit te creƫren. podcasts en audioprojecten.

Onze studio biedt plaats aan maximaal 3 personen, elk met hun eigen microfoon en audio-ingang voor hun laptop of tablet. Het is uitgerust met een mengpaneel van uitzendkwaliteit en deelnemers op afstand kunnen worden gepatcht via de telefoon of via VOIP-platforms zoals Skype. Zodra de opname is voltooid, kunt u mixen en bewerken met onze gratis audiobewerkingsprogramma’s zoals Audacity.