Ruimte voor podcasts voor grote en kleine bedrijven.

Een ruimte voor podcasts waar zowel kleine als grote bedrijven gebruik van kunnen maken met een persoonlijke editor. Geen grote productie maatschappij maar opnemen in twee unieke podcast studio’s waar er voor je wordt gezorgd. We zorgen dat alles precies wordt ingedeeld zoals jullie het willen en denken mee met het gehele creatieve proces.

De huiskamer podcast ruimte voor podcasts

Neem je een podcast in je eentje op of met 1 andere gast, hebben wij een locatie dat huiselijk aanvoelt. Omringt door planten en kleurlampen is het mogelijk om op bureaustoelen te zitten of comfortabel op de bank. De ruimte is beschikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. We hebben zelf absorberende panelen gemaakt zodat de ruimte kleurrijker is dan menig andere ruimtes voor podcasts. Als podcast bedrijf vinden wij meer belangrijk dan alleen de podcasts laten opnemen. We willen graag dat de sprekers zich comfortabel voelen in de ruimte en dat je tijdens het gesprek vergeet dat je bezig bent met een opname.

Podcast studio het Gooi

De zakelijke vergader ruimte voor podcasts

Voor grotere groepen of bij een podcast die meerdere gasten heeft hebben we een ruimte die hiervoor geschikt is. De kamer heeft een groot tv scherm dat aangesloten kan worden en luxieuze stoelen om een goed gesprek te hebben. Deze ruimte is vooral geschikt voor wat serieuzere gesprekken. Denk bijvoorbeeld aan longartsen die over nieuw onderzoek praten of een groep economen die de toekomst proberen te duiden. We raden wel aan om deze ruimte voor podcasts te gebruiken wanneer er minstens 5 mensen aanwezig zijn. De studio is tamelijk groot dus het is prettiger om bij kleinere groepen de huiskamer podcast studio te kijken. De studio is beschikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Een ruimte met podcast editor voor advies

Waarbij het ene bedrijf graag alles in eigen handen houdt en geen behoefte heeft aan feedback, vinden anderen het vooral fijn als er met ze meegedacht wordt. Als het wordt gewaardeerd dat we meedenken kunnen we op diverse vlakken advies geven.

We krijgen dagelijks podcasters die bij ons aankloppen voor advies over hun ruimte voor podcasts. Dat geven we graag. Inmiddels hebben we alle apparatuur en software wel voorbij zien komen. Ook hebben we ze zelf gebruikt om te weten welke apparatuur in jouw specifieke situatie nodig is. Bericht ons daarom gewoon, ook als je niet met ons samenwerkt. We vinden het belangrijk dat alle ruimte voor podcasts goed klinken, niet alleen degene waar we zelf een belang bij hebben.

Vooral in de beginfase van een nieuwe podcast, is het vaak nog zoeken naar de juiste vorm. Er zijn talloze podcast formats die je kunt implementeren maar daar moet de podcast zich wel voor lenen. Wij denken graag mee met de vormgeving en structuur om zo het beste uit de podcast te halen. Het voordeel is dat we ook muzikaal een ondersteunende rol kunnen bieden om de podcast dezelfde sfeer te geven en de ruimte voor podcasts kunnen verschaffen.

Podcast freelancer - Rick. Voor op locatie of online.

Waarom een persoonlijke podcast editor nemen?

Wanneer de eerste podcast is gepubliceerd, is voor ons het werk pas net begonnen. Als de podcast gemaakt wordt met het doel om een groter publiek te bereiken, zal de podcast constant moeten schaven tot “perfectie”. Als je een podcast editor hebt gezocht ben je waarschijnlijk bereidt om deze stap te zetten. De gesprekstijlen, de content en de gasten zal elke podcast beter moeten om te concureren met de grote podcasts. De ster van de podcast is het bedrijf en de gasten die het aantrekt, als we mogen meedenken zijn we inzetbaar in het gehele creatieve proces. Allemaal om het allerbeste eindresultaat te krijgen.

Een podcast opnemen doen velen allang niet meer in de studio, het wordt gewoon op locatie gebracht! 

Je kan uiteraard zelf een ruimte voor podcasts maken door alle spullen aan te schaffen. Je kunt ook een professioneel podcast bedrijf zoals Vita Voca inzetten. Heb je bijvoorbeeld een evenement waarbij je een podcast wilt opnemen, wij zorgen ervoor dat alles prachtig wordt opgenomen en bewerkt. Voor deze sessies gebruiken we dynamische SM7B’s als microfoons, de meest populaire microfoon onder de professionals in de industrie.