Het podcast bedrijf van Nederland | Vita Voca.

Een podcast bedrijf kan je helpen met het opzetten, voortzetten en verbeteren van je podcast. Waarom zou je uberhaupt samenwerken met een bedrijf en niet alles zelf ondernemen? We vertellen hier hoe je het zelf kunt doen en of het handig kan zijn om het uit te besteden aan een specialist. Daarmee kun je zelf beslissen of je het waard vindt om de podcast door iemand anders te laten uitvoeren of alles in eigen beheer houdt!

video podcast voor bedrijf.

Online podcast editing

Heb jij een organisatie en wil je de podcast zelf invullen maar heb je een hekel aan de editing? Wij zijn een podcast bedrijf die de volledige podcast editing van je overnemen. Binnen 48 uur heb je een volledig bewerkte podcast voor publicatie.

Ruimte met veel galm? Geen probleem! Zoom gesprek met veel gekraak? Doen we even! Veel achtergrondgeluid of zoom? Daar is straks niets meer van over! Een slechte opname is echt zonde van een goed gesprek, daar maken we graag een verschil. Hoeveel creativiteit we erin mogen leggen is volledig afhankelijk van de wens. Op dagelijkse basis krijgen we te maken met andere wensen en ideeën, wees daarom niet bang om ons uit te dagen. Niets is leukers dan interessante ideeën uit te proberen, het landschap van de podcastindustrie ontwikkelt daardoor.

Podcast op locatie of in de studio

Waarom zijn wij het podcast bedrijf van Nederland? We hebben een vaste studio maar reizen heel het land (zelfs over de landgrens) om een podcast bij jullie op te nemen. Ja, opnemen in een studio is leuk maar ook ontzettend veel gedoe als je een drukke werkweek hebt. We bieden daarom aan om op locatie te komen met onze apparatuur om zo geweldige kwaliteit te leveren aan huis. De podcast studio wordt op kantoor op- en afgebouwd en de podcast editor neemt de opnames terug naar de studio om het te perfectioneren.

Een podcast opnemen moet vooral leuk en informatief zijn, jullie zorgen voor de content, wij voor de techniek. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons in de studio te komen opnemen. Een volledig ingerichte podcast ruimte met planten en de beste isolatie voor perfecte podcast opnames voor je bedrijf. Een professionele podcast technicus zorgt ervoor dat alle apparatuur klaarstaat en denkt (indien gewenst) graag mee om zo het beste uit het gesprek te halen.

Wat zijn wij voor podcast bedrijf?

Wij zijn een podcast bedrijf wat zich al sinds 2016 bezig houdt met de Nederlandse podcastindustrie te verbeteren. Begonnen als podcast componist en door de jaren doorgegroeid tot een vaste waarden voor tientallen actieve podcasts.

Vita Voca gelooft al sinds 2016 dat podcasting het nieuwe medium is voor marketing van bedrijven de komende jaren. De stokoude nieuwsbrief is zó saai en ouderwets. Een persoon kan niet ‘connecten’ met een groot concern zoals Albert Heijn of Ikea door de stoffige communicatie. Het staat hiermee te ver van de realiteit. Een bedrijf kan daar niet altijd veel aan doen maar kan dit wel oplossen met een podcast. Op deze manier zijn er echte mensen met eigen persoonlijkheden die het bedrijf representeren. Het ondersteunen van MBK’ers en grote bedrijven om een geluid én gezicht te geven aan hun organisatie is onze specialiteit.

podcast studio huren in een huiselijke sfeer.

Aanschaf podcast opname apparatuur

Het aanschaffen van podcast opname apparatuur kan als een grote opgave gezien worden. Het vergt kennis van welke microfonen en interfaces van goede kwaliteit zijn. Een podcast bedrijf heeft deze kennis in huis. Bij technische problemen komen onze podcast editors langs om het probleem op te lossen. Hierdoor kunnen de grootste digibeten gewoon een podcast opnemen voor hun bedrijf zonder zorgen. Wil je weten wat de beste podcast apparatuur voor jouw bedrijf is? Stuur ons hieronder een berichtje, ook als je de podcast niet wilt uitbesteden aan ons bedrijf. We willen boven alles dat de beste kwaliteit podcasts online staan.

Het publiceren van de podcast

Sinds 2023 werken we samen met het hosting bedrijf ‘Springcast’ om de podcast te publiceren. Het is een Nederlands bedrijf met fijne mensen en goede klantenservice (in het Nederlands). Je krijgt een eigen podcast pagina met alle afleveringen en het uploaden is ontzettend makkelijk. Zo komt de podcast op alle relevante streamingsdiensten te staan en hoef je er niet meer naar om te kijken. We zenden je graag een pdf toe als je hier meer over wilt weten.

Contact met het podcast bedrijf