Wie?

“90% van de Nederlandse podcasts zijn tenenkrommend om naar te luisteren.”

 

Sinds 2008 ben ik full-time muzikant en producent. Na jaren op grote podia te hebben gestaan ben ik ook begonnen met het produceren van muziek. Eenmaal afgestudeerd aan de muziekschool lag er een wereld voor me open. Destijds begon ik steeds meer interessante podcasts op te zoeken maar 90% van de Nederlandse podcasts zijn tenenkrommend om naar te luisteren. Ik was stomverbaasd dat er zulke goede podcasts zijn in Nederland maar weinig ook maar de moeite doet om ze verdraagbaar te laten klinken.

Hierdoor ontstond Vita Voca zodat ik deze problemen kon oplossen.
Het is ontzettend jammer dat er veel podcasts niet beluisterd worden vanwege de slechte kwaliteit, de inhoud kan namelijk erg interessant zijn. Het is dan ook mijn doel om mensen er bewust van te maken dat je met een kleine inspanning een gigantisch verschil in kwaliteit kan maken.
Het resultaat is een grotere toestroom naar jouw podcast en de luisteraar krijgt eindelijk de kwaliteit die het verdient.

Even kennismaken? Stuur een mail naar Vitavoca@vitavoca.com of bezoek de contact pagina, ik help graag.

Vita Voca bewerkt audio professioneel om zo het beste uit je podcast te halen. Met meerdere stemacteuren kunnen wij ook de podcast inspreken in de studio.